About head
Side nav buttonsReferenserKontaktBakgrundKurserSamtalFöredrag
Facebook

Hypnos & Hypnoterapi

Sinnets kraft har förmågan att skapa det vi tänker. Den hjälper oss till framgång eller misslyckande beroende på vilken inriktning vi ger den. Vårt medvetna sinne är rationellt och analytiskt och hjälper oss fatta beslut. De flesta vardagsbeslut - hur vi tänker, känner och reagerar - fattas dock av vårt undermedvetna. Det är här våra vanor lagras.

Om du upplever att du inte kan förändra dina känslor och tankar eller inte kan bryta en vana eller ett beteende. Om du inte kan hitta rationella förklaringar till ditt handlande eller om du med din vilja inte lyckas förändra det - då är orsaken låst i det undermedvetna.

Hypnosen hjälper dig att nå nivåer i ditt undermedvetna som du i ditt dagsmedvetande inte har tillgång till. I hypnos finns möjligheten att frigöra låsta känslor och förändra tankar, vanor och beteenden. Hypnos är ett kraftfullt verktyg som ger bestående förändringar på mycket kort tid.

Antalet sessioner är väldigt få i motsats till andra tekniker. I hypnos arbetar vi med orsakerna istället för symptomen - när du väl hittat orsaken till din blockering och frigjort låsningen, kommer ditt problem och dess symtom att försvinna.

All hypnos är självhypnos, och det hypnotiska tillståndet är ett fullständigt naturligt tillstånd som vi alla befinner oss i dagligen - precis innan vi somnar eller vaknar, när vi läser en god bok eller ser en bra film, när vi drömmer oss bort, etc.

Alla kan, genom avslappning och koncentration, nå ett hypnotiskt tillstånd - ett tillstånd där perceptionen är förstärkt, där man uppleveler med inlevelse och där allt är möjligt.

Första sessionen 2500:- (120 min)
Påföljande sessioner 2000:-
(90 min)

Samtal & Viljeförstärkning

Utvecklande samtal med tyngdpunkt på fördelaktigt tänkande och medvetna val av förhållningssätt. Inom dig finns det starkaste redskap du någonsin kommer att förfoga över – dina positiva tankar och känslor. Det är en oändlig resurs.

Med hjälp av mentala redskap får du tillgång till denna potential. Kontakta mig så för vi en dialog om upplägget.

Samtal & viljeförstärkning 2000:- (90 min)

Nykraft AB tar emot kortbetalnning
med iZettle - läs mer på www.izettle.com

Det går också bra att betala med Swish samt mot faktura.

Swishnummer: 1232373199 

Internationellt certifierad hypnotisör
National Guild of Hypnotists (NGH)

Certifierad hypnoterapeut - advanced
Skandinaviska akademin för Hypnos och Hypnoterapi (SAHH)


Hypnos är betydelsefullt för bla:
- Viktminskning
- Fobier
- Självkänsla/Självförtroende
- Realtionsproblem
- Rädslor och oro
- Stressreducering

- Tidigare liv regression
- Rökavvänjning
- Personlig utveckling

Har du frågor eller funderingar kring hypnos, tveka inte att kontakta mig. Se vidare under ->kontakt

Om din arbetsgivare subventionerar friskvård så är det bra för dig att veta att Skatteverket godkänner viss hypnosbehandling som avdragsgill:
- Hypnos i syfte att nå avslappning och minska stress
- Hypnos vid rökavvänjning (gäller även snus) Säg till för rätt kvitto, om du har denna förmån.

Bokningsregler
Avbokning ska ske senast 48 timmar innan avtalad tid.
Vid senare avbokning debiteras full session.