About head
Side nav buttonsReferenserKontaktBakgrundKurserSamtalFöredrag
Facebook

Bakgrund

Under de senaste åren har jag varit tvungen att totalt omvärdera min uppfattning om hur världen fungerar. Det har stundtals varit väldigt jobbigt och smärtande, men flertalet gånger helt underbart och enormt inspirerande. Jag skulle vilja påstå att det är helt okey att totalt byta livsfilosofi, så länge som det leder till en mer positiv grundsyn och livsinställning.

Jag har fått se och lära mig saker om världens beskaffenhet som jag tidigare inte trodde var möjliga. I mitt fall initierat av en svår traumatisk händelse som innebar att jag gjorde valet att ha ett öppet sinne och låta allt vara möjligt innan jag bildade mig min mening kring det. För egen del har det inneburit hela skillnaden. Det är denna skillnad som jag berättar om, och som jag är fast övertygad om att andra kan ta till sig utan att själva behöva genomgå en traumatisk händelse.

Idag arbetar jag med att hjälpa företag och organisationer med bland annat teamutveckling, visionsarbete och förändringsledning. Jag är ofta inbjuden för att hålla inspirationsföreläsningar och leda workshops om inställningar, bemötande och förhållningssätt.

/Stellan Nordahl

Stellan Nordahl i Lunchboxen, P4 - Intervju av Björn Alverfeldt

Stellan Nordahl gästar Radio Södra Station - Samtal med Martin Hansson och Jonas Nilsson


Stellan Nordahl i Näringsliv B2B
Intervju av Brita AbotsiSom en väg att hitta tillbaka till livet efter vår dotters död, startade jag och min fru Emma loveisa - kärlek till Isa. Med loveisa vill vi belysa vikten av att i cancervården ha en livsbejakande inställning där hopp, positiva tankar, framtidstro och tron på tillfrisknad främjas.

Under samlingsnamnet loveisa arbetar vi med konsthantverk, konstfoto och designade barnleksaker. Genom att 10% av försäljningen går till Barncancerföreningen Södra vill vi göra tillvaron lite ljusare för föräldrar och barn – just då lite kan betyda så mycket.

Titta gärna in på www.loveisa.se.

 

/Stellan Nordahl